Emlak Konut Fuat Sezgin İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak. ---------------- VISION STATEMENT Our students will be successful and ready for the future requirement; • Creative, • Internationally minded, • Thinker, • Sociable, • Patriotic, • Well rounded, • Productive, • Ethical, • Active, • Life-Long Lerarner, We will be one tj-he leading schools in Turkey and to be known internationally.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkları önemseyen bir ortamda, Dünya ve Türkiye’de tercih edilen, ülke ve Dünya geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile Dünya vatandaşı yetiştirmektir. ----------------- MISSION STATEMENT Our mission is to educate students, who have internatilised Atatürk’s principals and thoughts, are productive, creative, responsible, keep scientific method forefront, preferred in the World and in Turkey and conctribute to the country’s and and World’s future, in a place where individual differences are important. We educate them as a global citizen with the modern teaching strategies and World centered education with technology and intensive foreign language ability.

Başarılar: Eğitim öğretim menüsünden takip ediniz.

Saatler: 09:00 14:30
Servis Bilgisi: Öğrenci Servisi
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .

WEB - https://emlakkonutfuatsezginilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kayaşehir Bulvarı No34/2 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL

Yerleşim Yeri - .

Adres - Kayaşehir Bulvarı No34/2 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL

Ulaşım 79M İETT : KAYAŞEHİR-FENERTEPE-MECİDİYEKÖY

79KM İETT : KAYAŞEHİR-FENERTEPE-MECİDİYEKÖY

36F İETT : KAYAŞEHİR-FENERTEPE-CEBECİ

DOLMUŞ : KAYAŞEHİR-FENERTEPE-HABİBLER

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık araç ile 20dk.