YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuz eğitim öğretim yılına başladığı günden itibaren öğrenci sayısı her geçen gün artmıştır. Bu artış içerisinde yabancı uyruklu öğrencilerimizin oranı da artmıştır.

Okul idaresi olarak gereken tedbir ve uygulamalar ile bu öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerinde gereken destek verilmeye devam etmektedir. Bu süreçte okul-veli işbirliğinin önemi ve öğrencilerin okul hayatına uyumları, akademik başarılarının desteklenmesi ve verimli işbirliği imkanlarının değerlendirildiği veli toplantısı okulumuz Konferans Salonunda 21 Şubat 2019 tarihinde yapılmıştır. 

23.02.2019 266

Toplantıda okul müdürümüz Hacı Ali KORKMAZ okulumuzun kıymetli bir üyesi velilerle birlikte öğrencilerimiz için ortak yaşam alanımız olan okulumuzun işleyişini daha etkili ve verimli hale getirmek istediğini belirtti. Birlikte çalışarak öğrencilerimize, geleceğimiz olan değerli çocuklarımıza iyi birer örnek olmanın önemini anlattı. Velilere ve okula düşen görevler üzerinde durulan toplantıda tercüman vasıtasıyla düşünce ve dilekler değerlendirildi.

Okul müdürümüz ilerleyen zamanlarda velilere sık sık bira araya gelmenin gerekliliğini belirtikten sonra toplantıya katıldıkları için velilere teşekkür etti.

Toplantı resimleri için link: meb_iys_dosyalar/34/36/763622/fotograf_galerisi_2349779.html