KARNE SEVİNCİ İLE YARIYIL TATİLİNE MUTLU GİRDİK

2018-2019 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi 18 Ocak 2019 tarihinde karne sevinci ile tamamlandı.

18.01.2019 276

Karnelerini öğretmenlerinin elinden alan öğrencilerimizin heyecan ve sevinci kadar velilerimiz de bir o kadar mutluydu.

Öğrencilerimizin bilgilerini arttırdığı, becerilerini geliştirdiği, uyum ve kaynaşmanın sağlandığı, uzun, yoğun, yorucu ve keyifli bir yılı geride bıraktık. Verimli bir dönemin sonunda yarıyıl tatili başladı. Öğrencilerimize tatilini aileleriyle birlikte kaliteli geçirebilmeleri için olumlu paylaşımlar yapıldı.

Öğrencilerimizin tatil boyunca bol bol dinlenecekleri, kendilerini geliştirmeye devam edecekleri güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

Bir dönem boyunca okul idaremizden öğretmenlerimize, personelimizden velilerimize kadar çocuklarımızın eğitimi ve öğrenimleri için destek olan, emek veren tüm Emlak Konut Fuat Sezgin İlkokulu ailesine teşekkür ederiz.

Okulumuz ikinci döneme 4 Şubat 2019 Pazartesi günü tekrar başlayacatır.

Karne günü resimleri için link: meb_iys_dosyalar/34/36/763622/fotograf_galerisi_2323945.html