3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, 1992 yılından bu yana Birleşmiş Milletler tarafından desteklenen uluslararası bir etkinliktir. Dünya Negelliler Günü, engellilik konularının anlaşılmasını teşvik etmek ve engelli bireylerin onur ve haysiyetini, hak ve mutluluklarını desteklemeyi amaç edinmiştir.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü, okulumuzda yapılan etkinliklerle günün anlamına uygun olarak kutlandı.

03.12.2018 241

Okulumuz Özel Eğitim sınıfı öğrencileri öğretmenlerinin rehberliğinde sınıflarda bu güne özel olarak hazırladıkları farkındalık etkinlikleri yaptı.

Öğrencilere günün anlam ve önemini anlatan kısa bir film izletildikten sonra özel eğitim sınıfı öğrencilerimizle birlikte etkinlikleri yapan öğrencilerimiz sevgi ve hoşgörü ile tüm engelleri aşabileceklerinin farkına vardı.

Okul Aile Birliğinde görevli velilerimiz de öğrencilerimize sürpriz hediyeler vererek onların mutluluğuna katkıda bulundu.

Etkinlikler kapsamında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Resimler için link: meb_iys_dosyalar/34/36/763622/fotograf_galerisi_2264865.html

03-12-2018